(30) 347 3944

Magunkról

A BajaDev-et azért alakítottuk néhány évvel ezelőtt, hogy minden tekintetben professzionális szolgáltatásokat tudjunk biztosítani már meglévő, illetve leendő ügyfeleink számára. Fő tevékenységünk a weboldalkészítés, amivel kapcsolatban az egyik legfontosabb szempontunk a fiatalos és modern gondolkodásmód, illetve a precizitás.

Munkánkkal mi is folyamatosan tanulunk, fejlesztjük magunkat és alkalmazzuk az új trendek mellett a legújabb eszközöket is. A legfontosabb célunk minden esetben a vevői elégedettség, ennek megfelelően az ügyfelek elképzeléseit a lehető legprofibb és leghozzáértőbb módon valósítjuk meg.

Amennyiben rendeléssel keres meg minket, az elképzelései felvázolását követően egy előre egyeztetett időpontban mi fogjunk felkeresni önt, hogy egyeztessük a részletesebb és konkrétabb igényeket, valamint elképzeléseket. Ennek fényében már felállításra kerülhet egy kezdetleges specifikáció mellett egy komplett ajánlattétel is

Ha ajánlatunk az ön számára is megfelelő, megkezdődik a munka elméleti része, így egy soron következő konzultáció során már konkrét prezentációt adunk arról, hogy saját ötleteinkkel kiegészülve mennyire egyedi weboldallal tudjuk megörvendeztetni önt. Ekkor átbeszélhetjük a szükséges módosításokat, majd elkészül a végleges specifikáció, amelyet követően a tényleges fejlesztés is elindulhat.

Minden munkát a méreteihez igazítottan különféle fázisokra osztunk fel. Ezeknek köszönhetően a weboldalt az egyes fázisok végén a megrendelő maga is folyamatosan ellenőrizheti, és igény esetén minimális mértékben még módosíthatjuk is az elképzeléseket.

 

Üdvözlettel:

Horváth Árpád

Buchmüller Olivér