(30) 347 3944

Portfolió oldalak

Ma már egyetlen vállalkozás sem teheti meg, hogy nincs jelen az interneten, hiszen az emberek nem a tudakozót hívják, ha szükségük van valamire, hanem beírják a keresőbe, és a megfelelő találatok közül válogatnak maguknak. Ha cége nincs jelen a világhálón semmilyen formában sem, akkor potenciális ügyfelek százaitól, bizonyos szolgáltatások esetében ezreitől és tízezreitől esik el minden egyes nap.

Nem kell feltétlenül – vagy éppen azonnal – egy komoly honlapban gondolkozni az internetes jelenlét megalapozásának tekintetében, hiszen jó választás lehet ehhez egy úgynevezett portfólió weboldal is, amit sokan ismernek microsite-ként, vagy bemutató honlapként. Az ilyen oldalaknak nincs különösebb funkciója vagy feladata azon túl, hogy bemutassa az adott céget, annak tevékenységét, szolgáltatásait vagy kínált termékeit, és ezáltal új érdeklődőket vagy vevőket szerezzen. Magyarul tehát profitot termeljen!

Természetesen nem csak új portfolió oldal létrehozását, hanem régi weboldal korszerűsítését is elvállaljuk annak érdekében, hogy a Google mocsarának legmélyéről előbányászva, a keresőoptimalizálás tudományát alkalmazva a keresők találati listájának előkelő helyeire varázsoljuk, hogy ezzel újabb vevőket csalogathassunk önöknek, és a háttérbe utasítsuk konkurenciájukat. Mivel saját fejlesztésű portálmotorral dolgozunk, ezért a sablonokra épülő Wordpress és Joomla alapú oldalaknak esélyük sem lesz az ön megújuló honlapjával szemben, hovatovább bármikor hozzáadhat újabb funkciókat, modulokat és nyelveket is, így a későbbiekben akár további országokban is terjeszkedhet a céges honlap által.

Manapság már természetes, hogy a legtöbb vállalkozás rendelkezik saját weboldallal, így ne várjon tovább, keressen fel minket még ma, és egy díjmentes konzultáció keretein belül segítünk önnek abban, hogy weboldala segítségével felvirágoztathassa cégét.

Portfolió csomagunkban a következő szolgáltatások találhatók:

  • Komplett webgrafika-tervezés (akár meglévő grafikai forrásból is)
  • Mobilbarát megjelenés, ami nélkül ma már szintén nem létezhet céges weblap
  • Adminisztrációs felületről kezelhető oldalak és galériák
  • Felhasználó-kezelés és jogosultságok
  • Keresőbarát mezők kitöltésének lehetősége a keresőkben való jobb helyezés érdekében