(30) 347 3944

Új funkciók kerültek a Bajadev CMS rendszerbe

Új funkciók kerültek a Bajadev CMS rendszerbe

kategória: Általános hírek

Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, hogy a lehető legtöbb szolgáltatást nyújtson, de mégis kényelmesen és egyszerűen lehessen kezelni.

Nézzük át miben lett jobb a Bajadev CMS:

Egy új modul: Galériák

Új modullal bővült a rendszer. Most már van lehetőség korlátlan számú galéria létrehozására. A galéria egyszerűen és könnyen szerkeszthető, egyszerre akár több képet is kiválaszthat a feltöltéshez. Automatikusan átméretezi a rendszer a képeket, így nagyfelbontású fotókat is feltölthet. Nem kell foglalkoznia az átméretezéssel. Tovább a galériákat be tudja illeszteni a grafikus szövegszerkesztő segítségével cikkekbe, oldalakba és egyéb tartalmakba.

Továbbfejlesztett szövegszerkesztő

http://bajadev.hu/contents/bajadev-cms-2.png

Továbbfejlesztjük a grafikus szövegszerkesztő felületet. Mostantól képeket és fájlokat is tud hozzáfűzni a cikkekhez. Lehetősége van a már feltöltött fájlok között böngészni, és egyszerűen egy gombnyomással beillesztheti a tartalomba. A grafikus megjelenést is hozzáigazítottuk a meglévő adminisztrációs felülethez.

Továbbfejlesztett adminisztrációs felület

http://bajadev.hu/contents/bajadev-cms-4.png

Átterveztük az adminisztrációs felületet is. A fejlesztést követően már van lehetőség a bal oldali menü navigációs sávját összehúzni, így még több hasznos terület marad a szerkesztésre. Továbbá a rendszermodulokat átszerveztük egy felső menüsorba. Így egy jobban átlátható lett a felület.

További fejlesztések:

- Fejlett URL kezelés: A modulok úgynevezett keresőbarát hivatkozásait átszerveztük egy központi modulba. Így egy egységes felületen láthatóak az aktuális keresőbarát hivatkozások, amiket szabadon módosíthat, szerkeszthet. Továbbá, ha egy meglévő tartalomnak megváltoztatja a címét, akkor a régi hivatkozás automatikusan átirányítja a látogatót az új tartalomra.

- Kényelmesebb menükezelés: A menü adminisztrációs felületét átterveztük, hogy mostantól még átláthatóbbak legyenek a menüpontok és a hozzáadható elemek.

092015-12