Egyedi oldalkezelő (CMS)

Az általunk kifejlesztett és programozott tartalomkezelő rendszernek köszönhetően garantáltan bárki igényeinek meg tudunk felelni, ugyanis maximális testre szabhatóságot garantál, így nincs olyan kérés, amit ne lehetne megvalósítani általa. Egy rendkívül modern, modulárisan felosztott rendszerről van szó, így önnek nem kell megvásárolnia teljes csomagokat vagy olyan funkciókat, amelyeket soha nem használna.

A tartalomkezelő rendszer ezen felül tetszőleges számú idegen nyelvvel bővíthető, és szabadon optimalizálható a keresők számára. Felhasználóbarát, kezelőfelületét bárki gyorsan megtanulhatja használni, ezáltal egy rövid betanítás után szinte bárki képes egyszerűen és könnyedén szerkeszteni a weboldal későbbi tartalmait. Egyedi igény esetén is bővíthető, nem szab határt.

Minden általunk készített weboldal esetében tárhelyet biztosítunk, adatai biztonságát és állandó működését garantáljuk.

Alaprendszerben elérhető modulok:

  • Többnyelvű oldalkezelés (SEO barát, meta tagek, közösségi opciók)
    • Korlátlan aloldal létrehozása,szerkesztése
  • Felhasználó és jogosultság kezelő
  • Dinamikus menükezelő

Természetesen, az alaprendszer további egyedi vagy előre megvásárolt modulokkal tovább bővíthető.

Miért jó ez önnek?

A legnyomósabb ok, hogy a legtöbb hazai cég és vállalkozás itthon WordPress vagy Joomla alapú nyílt forráskódú tucat-rendszert, mondhatni sablonokat alkalmaz honlapjának elkészítéséhez. Ezek ugyan nagyon olcsók, de hasznosságuk és egyediségük több okból is megkérdőjelezhető. Tapasztalataink azt mutatják továbbá, hogy a fejlesztők csak ritkán ellenőrzik a külsőlegesen telepített bővítmények, valamint a sablonok egyediségét és sebezhetőségét, így a weboldalt bármikor könnyedén érheti külső támadás, veszélybe sodorva ezzel bizalmas, akár cégünk működését is befolyásoló adatainkat. A WordPress történetében több alkalommal is kiadtak már olyan sebezhető bővítményeket, amelyeknek köszönhetően több tízezer ilyen rendszeren alapuló honlapot törtek fel és tulajdonítottak el róla értékes adatokat. Ezen felül az ilyen honlapokon – főként az adminisztrációs felületen – a sok bővítménynek és a sablonoknak köszönhetően túl sok a felesleges menüpont, valamint a funkció, amelyek többségét egyrészt nem használjuk, másrészt teljesen átláthatatlanná, gyakran használhatatlanná teszi a rendszert, az oldalsebesség negatív érintettségéről nem is beszélve. Ezekkel ellentétben ez a rendszer, amit kínálunk önnek, csak azokat a modulokat futtatja, melyre Önnek tényleg szüksége van, így az oldal sebessége nagymértékben megnő.

Egy egyedi fejlesztésű CMS-rendszer esetében a közhiedelemmel ellentétben nem kerülnek a sokszorosába egy Wordpress honlapnak. Éppen ellenkezőleg, hiszen a pénzünkért cserébe így legalább garantáltan egy működőképes, gyors, biztonságos és modern felületet, valamint egyedi honlapot kapunk, kizárólag olyan funkciókkal, amelyekre szükségünk lesz. Egyébiránt garanciát is vállalunk a későbbi frissítésekre, amelyeket díjmentesen telepítünk minden egyes általunk készített weboldalra.

Ismertető a modulokról:

Fordításkezelő

A CMS rendszerünk teljeskörű támogatást nyújt a többnyelvű honlapok kivitelezésére. A honlapon szereplő összes statikus szöveget könnyedén le tudja fordítani további nyelvekre.

Menükezelő

Az oldalon lehetőség van a menüpontokat kényelmesen úgynevezett drag and drop módszerrel kialakítani. Így minden informatikai és egyéb tudás nélkül rendszerezheti a főmenüt korlátlan mélységig. Létrehozhat lenyíló menüket és tetszőlegesen sorrendezheti a meglévő tételeket. Lehetősége van meglévő a rendszerben kialakított oldalakat is hozzáadni, illetve külső hivatkozásokat is kezelhet a menübe.

Oldalkezelő

Az oldalkezelő modulba tetszőleges oldalakat hozhat létre illetve módosíthat, akár korlátlan számú nyelvre is. A tartalmat egy felhasználóbarát szerkesztőfelülettel tudja használni, amivel további formázásokkal teheti egyedivé a szöveget. Lehetősége van képeket, videókat és egyéb forrásokat is beszúrni. Nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi és keresőbarát funkciókra, így minden oldalhoz megadhatja a következő információkat is:

  • Meta cím, meta leírás mely a keresőoptimalizálásra van jótékony hatással
  • Közösségi megosztás eseténi fénykép feltöltés - így ha megosztásra kerül valamelyik közösségi oldalon, akkor meghatározhatja, melyik fénykép jelenjen meg.

Felhasználókezelő

A CMSben helyet kapott egy alapvető felhasználókezelési rendszer. Lehetősége van létrehozni felhasználói jogosultságokat és módosítani a meglévő felhasználókat. Így létrehozhat akár védett tartalmakat is, amiket csak bizonyos jogosultságú felhasználó tekinthet meg. Természetesen az admin felületet is lehet ilyen módon korlátozni.

Hírkezelő (Blog)

További modulként elérhető a hírkezelő avagy blog. Létrehozhat tetszőleges számú kategóriákat és hozzá tartozó híreket. Opcionálisan akár többnyelvű változatban is. A rendszer támogatja az úgynevezett strukturált adatmegjelölést is. Mit is jelent ez? A strukturált adatmegjelölés nem más, mint a tartalmaink pontosított tálalása a keresők felé. Nem csak egy tartalmat szerepeltetünk a weboldalunkon, hanem megjelöljük a keresőnek, hogy a tartalom egyes részei mit jelölnek.

Referenciakezelő

Referenciakezelőben lehetősége van a referenciáit felvinni illetve azokat kategóriákba rendszerezni. Jelenleg egy referenciához a következő adatokat rendelheti hozzá: Cím, bevezető szöveg, hivatkozás, kép, részletes szöveg, dátum. Természetesen ez egyedi kérésre változhat. A referenciákat kategóriák alapján is listázhatjuk, illetve lehetőség van interaktív szűrésre is, amit megtekinthet a weboldalunkon a referencia menüpont alatt. A rendszer a képeket automatikusan átméretezi a megfelelő méretre, így Önnek nincs más dolga csak betallózni a képet.