Egyedi rendszerek

Egy vállalkozás számára alapvető fontosságú az ügyfelekkel történő megfelelő kapcsolattartás, vagy az, hogy az adott munkafolyamatokat a lehető legalaposabban és gyorsan ellenőrizhessük. Ehhez a legjobb megoldás egy olyan, direkt a mi igényeink szerint programozott szoftver, amellyel egyetlen rendszeren belül tudjuk nyomon követni a cégünk működéséhez elengedhetetlen folyamatokat.

Ráadásul külön előnyökkel jár, ha a program online környezetben fut! A webes alkalmazásként megvalósítható egyedi rendszer legnagyobb előnye egy asztali PC-n futtatott programhoz képest, hogy egy böngésző, valamint szélessávú internetkapcsolat mellett bárhol elérhetjük, ezáltal akár még nyaralás vagy utazás közben is hozzáférhetünk az adatbázishoz, és ellenőrizhetjük a munkafolyamatokat, sőt szerkeszthetjük is a kritikus pontokat az optimális működés érdekében.

Előzetes egyeztetés és igényfelmérés alapján mi vállaljuk egyedi rendszerek felépítését és kialakítását, aminek köszönhetően Ön a jövőben bárhonnan, bármikor, és garantáltan kényelmesen intézheti a különféle céges folyamatokat, legyen szó akár a készlet ellenőrzéséről, akár az ügyfelekkel történő kapcsolattartásról, vagy éppen egy adott munkafolyamat ellenőrzéséről. Az ilyen, és ehhez hasonló, profilra szabott programokat már évek óta sikerrel alkalmazzák, hiszen használatával az alkalmazotti oldalról is optimalizálható egy cég működése, hiszen a dolgozók jegyzetek, mappák és egyebek nélkül, egy közös program, illetve adatbázis segítségével érhetnek el minden fontos adatot, ami munkájukhoz csak szükséges.

A következő rendszerek komplett programozását vállaljuk:

  • Ügyfélkezelő CRM rendszerek
  • Belső céges ERP rendszerek
  • ERP és CRM összeköttetések
  • Egyéb webalkalmazás